GYakran Ismétlődő Kérdések
Szükséges-e a regisztrálnom?
A fényképek megtekintéséhez és megvásárlásához szükséges előzetes regisztráció.
A regisztrációhoz kattints a <a href="http://www.vipreplicasrelojes.com/Category/replicas-bell-ross/">replicas bell & ross</a>belépési űrlap alján elhelyezett hivatkozásra vagy itt találhatod meg.
Hogyan tudok belépni?
A jobb oldalt található belépés box-ban a regisztrációkor megadott e-mail címed és jelszavad beírásával tudsz belépni a fotorendelo.hu-ra.
Amennyiben elfelejtetted jelszavadat, ide kattintva tudsz újat kérni.
(Rendszerünk e-mail értesítést küld regisztrációkor megadott e-mail címedre, az e-mailben található aktivációs kódra kattintás után következő levélben kapod meg új jelszavadat,<a href="http://www.replicasrelojes.org/Category/replicas-cartier/">replicas cartier</a>   melyet belépést követően az adatmódosítás funkció alatt újra személyesre tudsz módosítani.)
Mikor lesznek láthatóak a képek?
A képek feldolgozásuk,replicas omega válogatásuk valamint feliratozásukat követően a fotózástól számított 4-8 munkanapon belül kerülnek feltöltésre a fotorendelo.hu-ra. A kiszállítás a rendelési lehetőség lezárása után 6-10 munkanapon belül történik meg.
A feltöltésről automatikus e-mail értesítést küld Részedre rendszerünk, amennyiben a sikeres regisztrációt követően korábban már megadtad a kapott mappa hozzáférési kódot.
Mikor kapjuk meg a termékeket, képeket?
Az elektronikus képek feldolgozását, legyártását és csomagolását követően a fotorendelo.hu-n felüntetett mappa lezárás napjától számított 3-8 napon belül szállítjuk a képeket,replicas audemars piguet ajándéktárgyakat az intézménybe.
A szállításról, a termékek átvehetőségéről automatikus e-mail értesítést küld rendszerünk.
Letölthetem a képeket?
A képek tulajdon- és jogvédelem alatt állnak a fotorendelo.hu által, letöltésük,replicas breitling terjesztésük szigorúan tilos!
Tudok-e még többször rendelni?
Természetesen egymást követően több rendelés is leadható rendszerünkben.<a href="http://www.replikaorak.com/Category/replika-iwc/">replika iwc</a>
Rendelhetek az iskolai szállítási lehetőség lezárása után is képeket, termékeket?
Az iskolai átvételi határidőt követően postai módon szállítva,replika panerai
feltüntetett postaköltség felszámolásával tudsz rendelni képeket, ajándéktárgyakat rendszerünkből.replicas vacheron constantin
Belépés

FONTOS ÉRTESÍTÉS Tájékoztatjuk, hogy karbantartás miatt adatbázisunkat töröltük. A belépéshez új regisztráció szükséges. Megértésüket köszönjük.

 
 
fotorendelo.hu
Készítette: